Подметки за обувки с шипове
- transporter
- начинаещ
- Регистриран: съб май 31, 2008 1:28 pm
Подметки за обувки с шипове
От къде мога да купя от тези "подметки" , които се слагат отдолу на обувките при изграждане на саморазливен под В едно от предаванията видях водещия с такива , дано сте се сетили за кое става въпрос Къде да потърся такива работи и как се казват по-точно Благодаря предварително и се извинявам , ако мястото на темата не е правилно
- profistroi
- любител
- Регистриран: нед дек 02, 2007 9:06 pm
- transporter
- начинаещ
В нашия Бриколаж няма Не знам защо ме гледат толкова неразбираемо , след като им обясня какво търся Проверих в Практикер, Метро, Бриколаж, Баумакс и никъде нямат. Странна работа. А пък не ми се занимава сам да си наковавам пирони(по-скори видии , защото трудно ще закова пироните на такава малка повърхност) върху ПДЧ, а и не знам доколко ще е трайноprofistroi написа:Такива обувки има в Бриколаж
Не са с кой знае какво качество
Издържат 5-10 обекта и ги изхвърляш
Но пък за цена от 22 лв няма какво повече да искаш
И аз не мога да намеря такива обувки. Май ще взема да си направя. Мисля да заваря пироните на една метална планка, а нея да я прикова към дървена основа. Вчера изливах на една стая пода с Нивеликс и понеже бях сам, остана малка разлика където се съединяват отделните слоеве. Нямах и назъбен валяк да го оправя от разстояние. Но за следващите ще си купя валяк задължително. Множко ми се виждат 14лв., но какво да се прави, красотата иска жертви
- transporter
- начинаещ
Замазката стегна и като сложих мастара има доста вълнички. Докато беше още сравнително мека поостъргах малко високите места да намаля разликите. Вече съжалявам двойно заради 14-те лв. че ми се досвидяха. Днес взех 30 торби нивеликс и назъбен валяк. Обувки не намерих, но ще си правя. Намислил съм да взема 2 дъски, на едната да пробия дупки, да вкарам пироните и другата да я залепя с С200 откъм главите на пироните.(нещо това със заварката ми се струва доста тудоемко). Ако сложа валяка на дълго дърво, може би ще мина и без обувки, но не ми се рискува.
Преди малко си сглобих обувки с пирони за около 1 час.
Използвах талашит за основата. Тънкоста е да се пробият дупки с дрелката с половин милиметър по-малки от диаметъра на пирона. Така като се набият пироните, повеждат добре и затягат идеално.
Като залепя и другата, ще им сложа каишки и ще ги пробвам в реални условия.
Използвах талашит за основата. Тънкоста е да се пробият дупки с дрелката с половин милиметър по-малки от диаметъра на пирона. Така като се набият пироните, повеждат добре и затягат идеално.
Като залепя и другата, ще им сложа каишки и ще ги пробвам в реални условия.