Идея как да си оправя мазилката така че да не пука?
- mchervenkov
- начинаещ
- Регистриран: пет фев 20, 2009 9:08 pm
Идея как да си оправя мазилката така че да не пука?
Стената с която имам проблем е слегнала малко и се е напукала маилката както и има фуги в тухлите. От горе върху стената е греда от гредореда. Някаква идея да имате как да го направя така че да заздравя стената?
Re: Идея как да си оправя мазилката така че да не пука?
До колкото разбирам проблема ти не е мазилката, а стената се сляга за това според мен трябва да укрепиш носещата конструкция с подпори една задържитерно до стената и ако разстоянието на носещата греда е по-голямо да рапледелиш вътре в стаята според необходимостта и те подпорите да поемат натоварването, а не стените. Винаги можеш дървото да го уформиш декоративно и да се слее с интириора, за да стане и красиво и естетически издържано.mchervenkov написа:Стената с която имам проблем е слегнала малко и се е напукала маилката както и има фуги в тухлите. От горе върху стената е греда от гредореда. Някаква идея да имате как да го направя така че да заздравя стената?
Монтажа на предстенна обшивка от гипсокартон изпълнена по правилния начин би Ви лишила от възможноста да виждате пукнатината за в бъдище.Монтажа на тази обшивка не е сложен,трябва само да се спази цялата система.Разбира се трява да се остави разстояние до тавана при затваряне на плоскостите около 10мм. Фугата е най-лесно да се прекрие със депронен профил.ова разстояние ще позволи при евентуални последващи движения на зградата тя да се движи без да натоварва гипсокартонините плоскости.
Станко Нанев
Анивал
Анивал